Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης των προϊόντων της, με εξειδικευμένες συμβουλές στα συστήματα πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων και ολοκληρωμένης διαχείρισης τους.


Έχοντας στο δυναμικό μας ανθρώπους με εμπειρία στον αγροτικό τομέα και στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης άξιας προς τον επαγγελματία παράγωγο, εισέρχεται δυναμικά και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων ενεργειακής κάλυψης των παραγωγών για τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις, παρέχοντας οικονομικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του παραγωγού .

Ακόμα εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις στις αγροτικές εκμεταλεύσεις με τη χρήση γεω- Πληροφοριακών συστημάτων, ενώ ακόμα παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσιες ηλεκτρονικού εμπορίου, marketing και διαφήμισης για τον αγροδιατροφικό κλάδο.

Οι άνθρωποι στην Agrologic διαθέτουν γνώση του αντικειμένου, επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, ώστε σε συνεργασία με τον παραγωγό να αναπτύσσουν την αγροτική του εκμετάλλευση.


Η Agrologic  παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε όλους τους τομείς του αγροδιατροφικού κλάδου.

Οι άνθρωποι μας

Ο χώρος μας